Jatka sisältöön
Mikä kristalli sopii sinun horoskooppimerkkiin? - Tarotpuoti

Mikä kristalli sopii sinun horoskooppimerkkiin?

Tämä on yleisin kysymys puodilla, kun asiakas etsii itselleen kristallin. Vastaus ei ehkä ole niin yksinkertainen kuin voisi olettaa!

Astrologia on universaalinen työkalu, joka auttaa tuntemaan itseäsi paremmin. Astrologian näkökulmasta syntymähetkessä oleva taivaskartta, joka tunnetaan nimellä tähtikartta tai syntymäkartta, ja on sielun kartta. Mutta astrologia on paljon muutakin. Astrologian taito on yhdistää syntymäkartan eri osat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Syntymäkartta on ajassa pysähdetty hetki. Tämä on kuva taivaasta sellaisena kuin se näkyy maasta tiettynä aikana ja paikassa suhteessa ekliptiikkaan - auringon polkuun taivaan poikki. Polku on jaettu kahteentoista segmenttiin - horoskooppimerkkeihin.

Aurinko liikkuu ekliptiikkaa (auringon polkua) pitkin suunnilleen samaan aikaan joka vuosi, ja mahdollinen poikkeama on noin päivä. Tämä ilmiö on horoskooppijärjestelmän perusta. Planeetat liikkuvat horoskooppi tähtikuvioiden taustaa vasten ja luovat yksilöllistä syntymäkarttaa.

Tavallisesti ja useasti, kun etsitään kristallit horoskoppimerkin perusteella, otetaan huomioon vain auringon sijainti kartalla. Täytyy kuitenkin muistaa, että meillä on koko eläinradan kirjo kartallamme ja planeettojen aspektit ja sijainnit ovat hyvin merkittävässä roolissa kun puhutaan persoonallisuudesta ja ihmisenä kokonaisuutena. Tämän takia ei kannata liian tiukasti tulkita vain auringon sijaintia ja sen mukaan valita kristalli, vaan voit ottaa huomioon myös muita asioita.

Otetaan vaikka oma kartta esimerkkinä, minun syntymähetkellä aurinko on sattunut olemaan härän tähdistön aluella, eli olen härkä ja minussa onkin tosi paljon tyypillistä härän luonnetta- olen luonnonlapsi, rakastan ja arvostan mukavuutta, hyvää ruokaa, kauneutta, aitoja tunteita, rehellisyyttä jne. Mutta minulla on aina ollut maadoittumisen kanssa ongelmia, enkä voinut ymmärtää miksi. Härkä edustaa maan elementtiä ja pitäisi olla hyvä maadoittumaan, mutta minussa on myös niin paljon ilma elementtiä, että se aiheuttaa paljon ristiriitaisuutta härän energian kanssa. Asia sai vahvistuksen, kun tutkin Mayankansan horoskooppijärjestelmää Tzolkinia ja siinä ilmeni, että sen mukaan olen Sininen Myrsky. No se on jo lähellä totuutta. Tutkin myös Vedic astrologiaa, jossa tärkeänä pidetään kuun sijainti syntymähetkellä eikä auringon. Sen mukaan minun kuu on kaksosissa, ilmamerkissä. Eli vaikka meidän aurinko sijaitsee tietyssä merkissä ja elementissä, on meillä planeettoja muissa merkeissä ja saattaa olla paljon jotain toista elementtiä kartalla vaikuttamassa, kuin mitä aurinkomerkki antaa ymmärtää.

Mitkä kristallit sopivat minulle näiden tietojen perusteella? Tässä tapauksessa vaihtoehdot ovat todella laajat riippuen siitä mikä elämässäni on tärkeintä tällä hetkellä.

Kristallien apua voi käyttää esimerkiksi tasapainottamaan alkuelementtejä. Tähtikarttani osoitti että minulla on vain 4,2% tuli elementtiä a 41,7% Ilma elementtiä. Eli minun täytyy lisätä tulta ja vähentää Ilmaa. Siihen minulle auttavat mm Heliotrooppi, Punainen Jaspis, Granaatti, Karneoli, Aurinkokivi - kaikki ne edistävät Tuli elementtiä, tuovat paljon energiaa ja myös auttavat maadoittumisessa, mutta eivät ole tyypillisiä härän kristalleja. Kristallit jotka auttavat vähentämään ilma elementtiä ovat mm Azuriitti, Akvamariini, Lazuriitti, Vihreä Kalsiitti, Vihreä Fluoriitti, Sininen Topaasi, Sodaliitti, Musta Kuukivi - ei näitäkään varsinaisesti suositella Härälle.

Voisin ottaa myös huomioon vahvassa aspektissa ja perääntymässä olevat planeetat kartallani. Otetaan esimerkkinä saturnus joka omalla kartallani on perääntymässä. Sanskritin kielellä Saturnuksen nimi on Shani ja tarkoittaa "hidas". Hänen ansiosta voimme ylittää elämän vaikeudet, mutta saturnus myös rajottaa ja tuo rankkoja opetuksia. Saturnus edistää meidän karmaa, jos olemme hyvässä suhteessa ajan kanssa, niin karmamme on hyvällä tasolla. Jos emme välitä ajasta, ei omasta eikä jonkun toisen ajasta, emme arvosta sitä, niin elämässämme syntyy vaikeuksia ja tyytymättömyyttä.

Kristallit jotka voivat auttaa tasapainottamaan saturnuksen vaikutuksia ovat mm:

Akaatti ja Musta Onyx - tuovat paljon energiaa ja jaksamista vaikeassa elämänvaiheessa

Argilliitti - hoitaa pois sisäistä sabotaattoria

Akvamariini - auttaa poistamaan tuomitsevia ajatuksia.

Epidootti - hillitsee sisäistä kriitikkoa.

Aurinkomerkin perusteella voit toki valita voimakiven, joka on jokaisella horoskoppimerkillä oma. Voimakivi tuo paremmin esiin horoskoppimerkin uniikkeja ominaisuuksia, mutta se ei auta siihen mikäli muut planeetat ja aspektit luo haasteita elämässäsi. Kannustan valita kristallit koko tähtikartan perusteella, eikä vain aurinkomerkin perusteella. Tällöin saat paljon enemmän hyötyä ja tukea elämään, sen lisäksi että opit tuntemaan itseäsi paremmin. Toinen vaihtoehto on valita kristalli tiettyä tehtävää varten, esimerkiksi pääsemään eroon menneisyyden kahleista, löytämään rakkautta, hoitamaan sielun kipua, parantamaan taloustilannetta, aloittamaan jotain uutta, tukea opiskeluun, parantamaan terveyttä, hakemaan lisää energiaa ja vaikka mitä. Jos joku kristalli kutsuu puoleensa, kannattaa siihen tutustua, kristallin ominaisuudet saattavat olla juuri sitä mitä tarvitset elämääsi juuri sillä hetkellä! Luota omaa intuitioosi!

Oman syntymäkartan voit luoda esim. www.astro.com tai www.astro.fi ja siihen tarvitset syntymäpäiväsi ja tarkan kellonajan sekä syntymäpaikkakunta. Kartan tulkintaan kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen, mikäli astrologia on vieras alue. Hyvät perustiedot on tietää aurinko, kuu ja nousevamerkki lisäksi missä merkissä mars, merkurius ja venus sijaitsevat kartallasi. Näillä tiedoilla pääset jo pitkälle

-Luiza

Edellinen Onko kristallin muodolla väliä?  
Seuraava Yoni-muna

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings