Jatka sisältöön
Näin pidät kristalleistasi huolta - Tarotpuoti

Näin pidät kristalleistasi huolta

Kristallit ovat meille hyviä ja voimakkaita ystäviä, käytämme niistä tehtyjä koruja, pidämme niitä koristeena kotona tai käytämme niitä energiahoidoissa tasapainottamassa chakroja. Ne tuovat muutoksia, kohottavat värähtelyä, parantavat oloa, hoitavat traumoja, houkuttelevat runsautta ja rakkautta. Jotta kristalli toimisi tehokkaasti, sen kanssa täytyy kommunikoida usein ja muistaa puhdistaa säännöllisesti. Monet kristallit imevät negatiivista energiaa ja varastoivat sitä, esimerkiksi Morionia, Savukvartsia ja Mustaa Turmaliinia täytyy puhdistaa todella usein juuri tämän takia.

On monia tapoja puhdistaa kristallit riippuen kristallin tehtävästä.

Jos kristallia on ohjelmoitu keräämään negatiivista energiaa, mitä useammin sen puhdistaa sitä parempi, koska kristallin varasto ei ole loppumaton ja voi tulla se hetki kun kerätty energia purkautuu. Tämän takia mm. Morionilla on huono maine. Mutta sen kanssa työskentely sujuu hyvin jos vain muista suorittaa puhdistuksen.

Syvä puhdistus, joka tavallaan nollaa kristalliin kertynyttä informaatiota ja energian, tapahtuu kun viet kristallin luontoon, metsään tai puutarhaan. Jos mahdollista ja sinulla on turvallinen paikka niille, jätä ne yöksi sinne. Kristallit puhdistuvat ja latautuvat samalla, tämä on kaikista parhain tapa. Ne voi levittää vaikka kankaalle, ja halutessa voi myös peittää ne kankaalla. Talven aikana ei haittaa vaikka sataa lunta - se puhdistaa myös hyvin, muista vain hakea ne pois ennen kuin lumi peittää ne liian hyvin! Ota kuitenkin huomioon, etteivät kaikki kristallit tykkää tai edes kestä kosteutta esimerkiksi Seleniitti, Kalkopyriitti ja Arseenikiisu ovat herkkiä kosteudelle. Näille on hyvä tehdä puhdistus toisella tavalla.

Jos sinulla ei ole mahdollista viedä kristallit ulos Äiti Maan syleilyyn, voit käyttää hiekkaa ja suolaa. Hiekka on pääosin kvartsia ja kvartsi itsestään on tosi hyvä puhdistaja. Voit laittaa hiekkaa johonkin isoon astiaan, sekoittaa joukkoon vähän karkeaa merisuolaa ja suihkuttaa vähän vettä seokseen. Seoksen päälle kannattaa laittaa ohutta paperia tai kangasta ja asettaa kristallit sen päälle. Puhdistus tapahtuu muutamassa tunnissa, mutta voit hyvin pitää kristallit siellä yön yli tai jopa vuorokauden. Samassa seoksessa voit puhdistaa kristallit monta kertaa, tämä on minun suosikki tapa, koska minulla ei aina on mahdollisuutta viedä kristallit luontoon. Aina kun käyn omalla voimapaikallani, taskuni ovat täynnä kristalleja, jätän ne hetkeksi sinne puhdistumaan ja latautumaan.

Tässä muutama muu tapa millä voit helposti puhdistaa kristallisi. Nämä tavat sopivat erityisesti silloin kun kristallit ovat kovassa käytössä mm hoidossa, koruissa, jotka ovat päivittäin käytössä tai jos harvoin muistat puhdistaa omat kristallit. :

  1. Karkea suola. Suola puhdistaa myös hyvin kristallit. Tässä täytyy vain ottaa huomioon, että kaikki kristallit eivät tykkää suolasta ja myös suola voi vahingoittaa kristallien pintaa. Itse teen tämän puhdistuksen niin, että otan jonkun astian, kaadan siihen vähän suolaa, laitan kristallit kangaspussiin ja asetan sen astiaan, kaadan sitten suolaa pussin niin että se peittää koko pussin. Voit myös suihkuttaa suolaan vähän vettä, koska kostea suola puhdistaa paremmin kuin kuiva.

  1. Juokseva vesi. Juokseva vesi puhdistaa kristallit oikein hyvin ja parasta on jos vesi on lähteestä, purosta tai järvestä. Tässä kuitenkin tärkeää on se että vesi on juokseva, liikkuvaa. Hanavesi käy paremman puutteesta hyvin. Seisovassa vedessä puhdistus ei onnistu.

On olemassa myös kevyempiä tapoja puhdistaa:

  1. Suitsuke. Savu on hyvä puhdistaja. Suitsukkeella puhdistus tapahtuu niin että pidät kristallin suitsukkeen savussa pienen hetken.

  1. Ääni. Äänimaljalla, tingshalla tai kellolla puhdistaminen on myös tehokas tapa. Äänen värähtely poistaa kerätyt energiat ja lataa voimat.

Säännöllinen puhdistus on tärkeää. Kristalli voi jopa haljeta, jos siihen pakkaantuu liikaa negatiivista energiaa. Jos niin käy ei kannata enää laittaa osia yhteen. Isot osat voi hyvin puhdistaa ja käyttää uudelleen, mutta pienet osat voi viedä vaikka metsään ja palauttaa ne Äiti Maalle. Muista kiittää kristallia avustaan.

Seuraava vaihe puhdistuksen jälkeen - kristallien lataaminen uudella voimalla. Lataaminen on sitä, että annat kristallille tehtävän, se on intentio ja se värähtelee tietyllä taajuudella jonka ohjelmoit kristalliin. Parhaillaan kristallit latautuvat luonnossa. Jos sinulla on oma voimapaikka vie ihmeessä kristallit sinne. Siellä ne puhdistuvat ja latautuvat samalla. Kristallit keräävät voimia itse, toki niitä voi auttaa pitämällä ne hetken vaikka auringossa, mut pitää olla tarkka sillä monet kristallit eivät kestä olla pitkään aikaan auringossa, värit saattavat haalistua. Kuun energiassa kristallit latautuvat hyvin, ne voi jättää yöksi vaikka ikkunalaudalle tai parvekkeella, mahdollisuuksien mukaan voi viedä ne myös ulos pihalle nauttimaan kuun valosta.

Aina kun ostat kristallin kaupasta, se on pakko puhdistaa. Hyvä olisi antaa sen puhdistua vuorokauden ajan, on hyvä pitää mielessä, että ennen kuin se päätyi sinun luoksesi, kristalli on käynyt monessa paikassa, ollut monessa kädessä ja kerännyt kaikenlaista energiaa. On myös hyvä tietää, että jos kristalleja ostaessa sinulle kerrotaan, että kristallit ovat ladattu valmiiksi, se on käytännössä sama asia, kuin että ostaisit uuden puhelimen jossa on jonkun muun henkilön tili luotu. Sellainen kristalli ei tule toimimaan kunnolla, sillä se sisältää jo jonkun muun energiaa ja ohjelmointia, eikä sinun joka tulee sitä käyttämään, joudut siis joka tapauksessa tekemään puhdistuksen ja lataamisen. Ja kun tilaat kristalleja verkon kautta, kulkee paketti postin kautta ja on monen ihmisen käsittelyssä, ennen kuin se päätyy sinulle, eli sinun täytyy silti puhdistaa se hyvin ennen käyttöä. Esipuhdistus ja lataus on turhaa työtä, kaikista paras tilanne on se, että opit itse puhdistamaan ja lataamaan sinun omat kristallisi. Kristalleja ei välttämättä ladata energialla vaan intentiolla tai tahdolla. Se on eräänlaista ohjelmointia ja on parasta että teet sen itse jotta kristallisi toimivat sinulle ja sinun energiakentällesi parhaalla tavalla.

- Luiza

@luiza.crystalmagic

Edellinen Yoni-muna
Seuraava Miksi heiluri puhuu aina totta?

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings