Skip to content

Country

Miksi heiluri puhuu aina totta?

Miten heiluri oikein toimii ja mistä se tietää oikeat vastaukset? Vastaako sinulle joku henki tai muu entiteetti heilurin kautta? Puhutko kenties edesmenneen läheisen kanssa heiluria käyttäessä?

Vastaus on, että sinä vastaat itsellesi. Heiluri on vain apuväline, että voit kuulla kehosi ja sielusi helpommin. Kehosi ja sielusi tietävät kaikki vastaukset ja heilurin avulla pääsemme niihin käsiksi.

Meidän kehomme ei ole pelkästään luita, rasvaa ja lihaksia, meissä on sielu ja korkeammat kehot kuten astraali (tunnekeho)-, eetteri-, mentaali-, kausaalikeho, planeettakeho, sukulinjakeho ja muita. Elämme yhtäaikaisesti monessa eri muodossa, eri tasoissa, eri maailmoissa ja eri aikalinjoilla. Meille tutumpaa on olla tässä 3D muodossa ja kokea ihmisyyden kaikki sävyt ja vaiheet muistamatta kuinka ”suuria” oikeasti olemme. On hyvä pitää mielessä, että emme ole vain keho jolla on sielu vaan olemme sielu jolla on keho. Kaikki tieto on saatavilla, ja jokaisen tapahtuman kvanttijälki on lähes ikuinen.

Sielumme ja alitajuntamme tietävät jo kaikki vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja muistavat kaikki mitä ikinä on tapahtunut. Sillä tavoin olemme yhdistetty koko Universumiin monessa eri tasossa.

Kun otat heilurin käyttöön ja alat kysymään asioita, kehosi alkaa tehdä mikroliikkeitä, sillä tavoin se vasta sinulle ja juuri niihin mikroliikkeisiin reagoi heiluri. Sielusi vastaa onko asia totta vai ei, ja kommunikoi kehosi kautta. Myös kinesiologinen lihastesti toimii mainiosti, jos ei satu olemaan heiluria mukana. Yhtä lailla koko sinun kehosi voi toimia heilurina, kun vain seisot rennosti, kysyt kysymyksiä ja odotat vastausta - jos kehosi kallistuu eteenpäin se voi tarkoittaa että asia on totta, ja jos kehosi kallistuu taaksepäin- asia ei pidä paikkansa. Tämä vaatii toki harjoitusta ja hyvän kehoyhteyden ja luottamusta omaan kehoon. Moni meistä elämme kiireisessä arjessa ja oman päämme sisällä, emmekä muista tai tunne kuinka viisas kehomme on. Hyvä uutinen on se, että voimme harjoitella sitä. Palata kehoomme ja kuunnella. Heilurin käyttö on hyvä tapa harjoitella kehossa olemista. Kokeile rohkeasti myös ilman heiluria, katso miten kehosi käyttäytyy kun kysyt kysymyksiä. Esimerkiksi ruokakaupassa tämä on hyvä tapa valita itselleen oikeita ruoka-aineita, eikä ehkä niin huomiota herättävää kuin heilurin käyttö herkkuhyllyjen edessä. Heilurilta voi kysyä monenlaisia kysymyksiä, se voi auttaa sinua tekemään valintoja, vahvistamaan intuition antamaa viestiä. Joskus voi käydä niin ettei heiluri vastaa sinulle mitään, se on viesti siitä että sinun ei kuulu siihen kysymykseen saada vastausta jos se on vastoin omia arvojasi ja etiikkaa, yleensä nämä kysymykset liittyvät toisiin ihmisiin.

Kun otat heilurin käyttöön voit pyytää sitä näyttämään mikä liike sinulle tarkoittaa kyllä ja mikä ei. Malta kysymysten välissä, heiluri ei vaihda suuntaa heti. Alkuun voi aina tarkista miten heiluri reagoi kun puhut totta ja kun valehtelet esimerkiksi sanomalla lauseet "nimeni on ..." tai ”olen .... vuotta vanha" ovat hyviä kalibrointi kysymyksiä ja saat varmistuksen sille miten heilurisi reagoi kehosi viesteihin. Itse olen kokenut toimivaksi käyttää lauseita ja väittämiä kyllä tai ei kysymysten sijaan.

Heiluri on hyvä avustaja monessa tapauksissa varsinkin silloin kun täytyy saada selkeitä ja yksinkertaisia vastauksia. Esimerkiksi minulla heiluri on käytössä chakrahoidossa, kun tarvitsen tietoa pyöriikö chakra oikeaan suuntaan, tarvitseeko se nyt suojauksen ja onko kaikki työt suoritettu oikein. Kristallit toimivat jokaisen ihmisen kanssa vähän erilailla koska meidän jokaisen energiajärjestelmä on hyvin yksilöllinen. Tämän takia on hyvä varmista sopiiko kristalli tiettyyn tehtävään ja usein kun on tätä tiettyä tehtävää varten käytössä monta kristallia yhtäaikaisesti, on hyvä tietää miten ne sopivat yhteen. Näihin kaikkiin kysymyksiin heiluri vastaa nopeasti ja helposti. Joskus kun haluan ottaa muutaman kristallin avuksi mutta en tiedä mitkä sopisivat parhaiten, teen niin että asetan kristallit pöydälle ympyrään ja laitan heilurin heilumaan ympyrän keskelle. Sitten pyydän heiluria näyttämään minulle mitkä ovat parhaat vaihtoehdot niin se heiluu kivasti sinne suuntaan missä on sopiva kristalli. Samalla tavalla voi kysyä muitakin asioita. Heiluri on hyvä säännöllisesti puhdistaa silloin se toimii paremmin. Jos heiluri on kristalli tapahtuu sen puhdistus samalla tavalla kuin tavallinen kristalli puhdistus. Paras puhdistus onnistuu, jos viet kristallit ulos ja laitat niitä puun alle muutamaksi tunniksi. Toinen vaihtoehto on karkea merisuola tai hiekkaa. Kristallit voi laittaa kangaspussiin ja pussi astiaan, sitten voit kaataa päälle suolaa tai hiekkaa niin että se peittää kristallit kokonaan. Tällainen puhdistus voi kestää vuorokausi tai kaksi. Puhdistuksen jälkeen on syytä hävittää käytetty suola ja hiekka, sitä ei kannata käyttää uudestaan puhdistamiseen.

Kun työskentelet heilurin kanssa sinun ei tarvitse pyytää mukaan mitään ylimääräisiä avustaja kuten pyhää valoa, enkeleitä, arkkienkeleitä tai muita olentoja, sinä riität. Kun pyytää paikalle erilaisia entiteettejä on hyvä pitää mielessä ettei jokainen olento joka valaisee sinua ja hymyilee sinulle, toivo oikeasti sinulle jotain hyvä, lähteestä on aina hyvä olla varma. Meissä on jo kaikki vastaukset meissä itsessämme, pitää vain uskoa ja luottaa eikä ulkoistaa se voima jollekin toiselle.

Sisäisen voimasi herättäminen alkaa luottamuksesta omaan kehoon. Kun sinä luotat niin kehosi alkaa luottamaan sinuun myös pian. Näin kehittyy intuitio, sielun ja kehon yhteys.

- Luiza

@luiza.riimumatkalla

Previous article Näin pidät kristalleistasi huolta

Leave a comment

Comments must be approved before appearing

* Required fields