Skip to content

Tapahtumat

25.5 klo 18-20 Eteeristen öljyjen ilta -Auli Koskinen Hämeenlinnan puodilla

ilmoittaudu : tarot@tarotpuoti.fi

 

27.5 klo 12-17 Korpin Sisaren Tarottulkinnat Hämeenlinnan puodilla.

Varaa aikasi tästä

28.5 Pieni työpaja nimeltä Lempeä - Hämeenlinnan puodilla

Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan 

heidinposti@live.fi

28.5 Intuitiiviset tulkinnat Louhen Pakalla Tampereen puodilla

Lue lisää

 

Etä Tarot peruskurssi zoomissa maanantaisin 29.5-19.6 kouluttajana Tarotpuodin Mikaela Holmberg

Osta kurssi tästä ja lue lisää

 

 

8.6 klo Meeri Toivonen pitää noitapiiriä Hämeenlinnan puodilla klo 19 alkaen

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

10-11.6 Kohtaa arkkityyppisi workshop Hämeenlinnan puodilla vetäjänä muutos valmentaja Kaisa Karjalainen

Kahden päivän intensiivinen itsetuntemusmatka Tarotpuodissa Hämeenlinnassa lauantaina ja sunnuntaina 10. ja 11. kesäkuuta klo 10-16. Hinta 240 euroa. Osallistujamaksimi 10 henkilöä.
Tervetuloa tutkimusmatkalle omiin arkkityyppeihin, omiin selviytymismekanismeihin, jotka olet omaksunut elämäsi varrella, mutta jotka eivät välttämättä enää vie sinua haluamaasi suuntaan.
Arkkityypit, eli tutummin mm. suorittaja, supernainen, huolehtija, erakko, perfektionisti, välttelijä ja rationalisti, ovat käyttäytymismalleja, jotka yrittävät pitää sinua turvassa.
Tule kasvattamaan tietoisuutta ja oivaltamaan käytännössä itseäsi ja omaa käyttäytymistä. Saat ymmärrystä ja tilaa omiin arkkityyppeihisi. Pääset valintaruutuun, jossa näet itseäsi ja omaa käyttäytymistäsi etäämmältä, havainnoijan perspektiivistä. Voit katsoa itseäsi lempeästi ja kysyä mikä palvelee sinua tässä ja nyt.
Kyselyt ja ilmottautumiset osoitteeseen kaisakkarjalainen@gmail.com
18.6 klo 9-19 Reiki 1&2 Hämeenlinnan puodilla opettajana Charlotte Thibault
1.7 Samaanirummuntekokurssi Hämeenlinnan puodilla
Kehärumpu on samanistinen soitin, sen äänen voimalla voi matkata mielen ääreen ja takaisin. Itserakennettu rumpu on aina voimakas ja soi sitojansa sielussa. Tule siis lämminhenkiseen piiriin rakentamaan omasi.
Rakennamme uniikin valkoisen kehärummun pajukehätekniikalla, kalvo poronnahkaa ja kehä koivuvaneria. Teemme loitsumerkinnät kehään ja voit halutessasi koristella rumpunahan myöhemmin tai jättää sen luonnollisen valkeaksi. Rumpuvihkimyspäivä sovitaan myöhemmin (ei sisälly hintaan). Ohjaajana Satu Halonen Korpin sisaren tarotista.
Aika la 1.7.23 klo 10-18. Ota mukaasi pienet oksasakset, kärkipihdit ja mielellään myös reikäpihdit ja tarvittaessa kokoessu vaatteittesi suojaksi sekä pukeudu rennosti. Kurssin hinta 240€ sisältäen materiaalit ja ohjauksen sekä teen ja kahvin.
Varaa paikkasi 18.6 mennessä  korpinsisar@gmail.com