Ei syytä huoleen.... Hankintaosasto on valveilla!

Posted by Ville Ketonen on

Aina välillä saamme huolestuneita viestejä lähiaikoina julkaistavista pakoista... Huoli kohdistuu lähinnä siihen saako niitä sitten meiltäkin kun ne joskus sitten painosta tulee ulos. 

Nyt ainakin kaksi pakkaa on kovasti mielessä monella. Stephanie Burrowsin Smoke, Ash & Embers --> lohikäärme teemainen jatko-osa superupealle Oak, Ash & Thornille. Olemme tehneet mittavan ennakkotilauksen Stephanielle uutukaisesta ja koska olemme maailmassa toinen tarotkauppa jonka hän otti jälleenmyyjäkseen niin toki saamme myös ekstraherkkuja toimitettavaksi näiden ensimmäisten pakkojen mukana. Tulemme aloittamaan oman presale myynnin tästä lähiaikoina.

Taroteca-studion (Dark Mansion tarot ja Elemental Wisdom tarot) tekijän uutuus The World of Vision tarot on myös tulossa 2022 ja siitäkin on tekijä aloittanut oman ennakkomyyntinsä. Senkään kanssa ei tarvitse hätäillä, suuri pino on tulossa meille heti kun se julkaistaan ja siitäkin tulee piakkoin meille oma presale.

Sama virsi Meri Mortin ja Tero Goldenhillin uusien kirjojen kanssa. 

--> Do Not Panic, ottakaa chillisti ja mitä näitä nyt onkaan :D Hommaamme kyllä kaiken tarvittavan ja teidän ei tarvitse kuin klikkailla tuotteet ostoskoriimme ja nauttia helppoudesta....

 

 


Share this post← Older Post