Refund policy

Kuluttaja-asiakkaalla on 14 päivän kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa ja palauttaa tilaus tuotteiden lähettämisen tai palvelun suorittamisen jälkeen. Peruutus ja palautusoikeus ei koske tuotteita jotka on tilattu tai tehty vartavasten kyseiselle asiakkaalle, eikä käytettynä (PreLoved / second hand) myytyjä tuotteita.

Kaikki palautettavat tuotteet on palautettava uutta vastaavassa kunnossa alkuperäisissä pakkauksissaan. Jätä tuotteisiin alkuperäiset tuotetagit kiinni.

Tarotpuoti ei vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista eikä pakettien katoamisista tai rikkoontumisista. 

Hyvitys tehdään 14 vuorokauden kuluessa, kun olemme vastaanottaneet myyntikuntoisen tuotepalautuksen. Hyvityksestä lähetään erillinen ilmoitus sähköpostilla. Hyvitettävä summa palautetaan sille maksuvälineelle jonka kautta maksoit alkuperäisen tilauksen. 

Tuotteiden palautus

Lähetä palautettavat tuotteet: 

Ville's Animal House Oy

Idänpääntie 12

13210 HÄMEENLINNA

+358 (0)40 574 1496

Liitä palautuksen mukaan todistus josta näkyy alkuperäisen tilauksen tilausnumero. 

Huomaa että palautuslähetyksen seuranta ei ole Tarotpuodin vastuulla.

 

Noutamatta jätetty tilaus ei ole palautus.

Jos et nouda tilaustasi ajoissa Postista ja se käännytetään takaisin verkkokaupalle voimme veloittaa sinulta automaattisesti 20 € rahti- ja käsittelykuluja.

Paketin/tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole Kuluttajansuojalain mukainen tuotteen palautus, vaan se on sopimusrikkomus ostajan puolelta.Tällaisessa tapauksessa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28 §).