Hoppa till innehåll

Land

Onko kristallin muodolla väliä?  

Muodolla on väliä, se vaikuttaa paljon siihen miten kristallin energia säteilee ja miten hyödyt siitä. Jotkut muodot toimivat parhaiten tietyissä tilanteissa ja tiloissa. Esimerkiksi makuuhuoneeseen ei kannata ihan mitä tahansa laittaa mikäli kaipaat lepoa.

 

Jokainen kristalli vaikuttaa yksilöllisesti, mutta kristallin muoto kertoo siitä millä lailla kristalli säteilee energiaa ympärilleen. Erilaiset muodot keräävät ja säteilevät energian omalla tavallaan.

 

Aloitetaan Platonin kappaleista koska ne ovat luonnon perusmuotoja ja niillä on suora yhteys neljään alkuelementtiin - vesi, tuli, maa ja ilma. Platonin kappaleista on suuri apu mm elementtimagiassa. Ne vahvistavat elementtien vaikutusta ja voivat myös tasapainottaa ja harmonisoida jokaisen niistä.

 

Tetraedri - tulielementti. Tetraedri kerää ympäristön energiaa ja lähettää todella tiivistetyn ja voimakkaan energiansäteen sen kärkipisteistä. Tämä muoto voi täyttää huoneen energialla hyvin nopeasti, mutta se ei soveltuu esimerkiksi makuuhuoneeseen sillä se saattaa aiheuttaa unettomuutta. Tetraedri on hyvä silloin kun tarvitaan tekoja, rohkeutta, voimaa, selkeyttä. Tetraedri ryhmään kuuluvat kaikki luonnon kärjelliset kristallit, kuten kaikki kvartsikristallit, obeliskit ja pyramidit. Tetraedri on erityisesti hyvä muoto intention asettamisessa ja manifestaatiossa.

Kuutio - maaelementti. Kuutio auttaa vakauttaa asioita ja energiaa. Se on paras muoto jos tarvitaan saada tasapainoa ja maadoitusta. Luonnolliset kuutiomuotoiset kristallit ovat mm Fluoriitti, Pyriitti, Optinen Kalsiitti. 

Oktaedri - ilmaelementti. Oktaedrimuodossa on paljon samaa kuin Pyramidissa tai Tetraedrissä, se säteilee yhtä terävästi energiaa.

Ikosaedri - vesielementti. Ikosaedrilla on suora yhteys naiselliseen Yin-energiaan, intuitioon, tunteisiin, astraalitasoon. Ikosaedri säteilee energiaa hyvin pehmeästi. Sen muoto on myös pallon kaltainen, siksi se harmonisoi ympärillä olevan tilan yhtä hyvin kuin pallon muotoiset kristallit.

Dodekaedri - on enemmän pallonmuotoinen. Sen elementti on itse elämänvoima. Dodekaedri yhdistyy suoraan ihmiskehoon ja auttaa eheyttämään sitä. Dodekaedri säteilee energiaa pehmeästi. Se muuttaa ja nostaa energian taajuutta ja sitä kautta auttaa parantamaan kehoa. Itse käytän Dodekaedria kristallihoidossa ja olen todella tyytyväinen siithen miten se toimii.

 

 

Raakakivet

Useimmissa tapauksissa kristallin raakamuoto on kaikista tehokkain, koska sen avulla me voidaan olla vuorovaikutuksessa mineraalin luonnollisen energian kanssa. Raakakivet ovat yleensä paljon vahvemmassa vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa kuin esimerkiksi hiotut kivet.

 

Hiotut

Rumpuhiotut kivet ovat energeettisesti paljon pehmeämpiä kuin raakapalat. Niitä on mukavaa kosketella ja pitää kädessä. Ne ovat parhaita kristalliterapiassa, koska niiden vaikutus ihmisen kehoon, on voimakas mutta samalla hyvin pehmeä ja hellävarainen.

 

Pallo

Pallo on erityisen lempeän kristallin muoto, harmonisoiva, tasapainottava. Oikein pehmeää energiaa säteilevä pallo soveltuu erityisesti kotiin ja varsinkin makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Pallo kerää hienosti ympäristön energian ja muokkaa sen hyvin pehmeäksi ja ihmisystävälliseksi. Pallo on feminiininen muoto, Yin-energiaa  ja vesielementtinä luo positiivista energiaa ympärilleen. Pallomuotoiset kristallit sopivat erinomaisesti meditointiin kaveriksi.

 

Muna

Munan muotoiset mineraalit symboloivat syntymää: uutta elämää, uusia ideoita, inspiraatiota, luovuutta. Munanmuotoinen kivi sisustuselementtinä tai amulettina auttaa ajattelemaan luovalla tavalla, löytämään piilossa olevan potentiaalin ja löytää odottamattomia ratkaisuja ongelmiin. Meidän Auramme on myös munamuotoinen, siksi muna resonoi meidän kehon kanssa todella hyvin. Muna on terveyttä kohottava muoto.

 

Sydän

Sydämen muotoisia kristalleja pidetään romantiikan amulettina. Sydämen muotoiset mineraalit auttavat vahvistamaan olemassa olevia rakkaussuhteita. Sydän on myös tehokas suojaava amuletti. Tämä muoto tukee terveyttä ja auttaa päästämään eroon ahdistuksesta.

 

Pääkallo

Pääkallomuotoinen kristalli on Universumin viisauden ja muistin kerääjä. Se muoto yhdistää meidät suoraan sukulinjaamme ja geenimuistiin. Pääkallo säteilee energiaa lempeästi.

 

Geodi 

Geodi on universaalinen ympäristön harmonisoija, joka sopii sekä kotiin että toimistoon. Tällainen talismaani pystyy "sulattamaan” olemassa olevia ongelmia ja  ehkäisee niitä ennen kuin ne alkavat kerääntyä.

 

Nyt kun tunnistat paremmin kristallien muodot voit valitse juuri sinulle sopivan. Kuuntele intuitiotasi kun teet valinnan, sielusi tietää kyllä mitä tarvitset milloinkin!

 

 -Luiza

Tidigare Mitä kaikkea voit tehdä Tarotkorteilla?
Nästa Mikä kristalli sopii sinun horoskooppimerkkiin?

Lämna en kommentar

Ändringsförslag som godkänts före offentliggörandet

* Obligatoriskt fält