Hoppa till innehåll

Land

Tarotpuodin myymälä Hämeenlinnassa

Tarotpuodin myymälä Hämeenlinnassa

IDÄNPÄÄNTIE 12, HÄMEENLINNA

Lippulaivamme löytyy Hämeenlinnasta osoitteesta idänpääntie 12. Rakennus on vanha seurojentalo ja sijaitsee urheilukentän vieressä. Katumajärvi ja uimaranta on myös ihan liki, uimarannan parkkipaikalle voi jättää autonsa mikäli pihan parkkipaikat ovat täynnä.

Tervetuloa tarotin ihmeelliseen maailmaan! Olemme tarotiin erikoistunut verkkokauppa ja kivijalkamyymälä. Rakastamme kortteja ja kaikkea siihen liittyvää, ja olemme jo vuosia keräilleet erilaisia korttipakkoja ympäri maailman ja tutustuneet aiheeseen monelta eri kantilta. Tarotpuotiin, olemme keränneet laajan valikoiman erityyppisiä pakkoja, jotta löytyisi juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Meillä on myös valikoima Lenormand-, Thoth-, ja Marseille-pakkoja mikäli perinteinen Rider Waite ei ole sinun juttusi. Meillä on myös yksinoikeudella ainoana Suomessa milanolaisen Il Meneghello Edizioni käsintehtyjä ja numeroituja tarotpakkoja. Tarotin lisäksi löytyy hyvä valikoima oraakkelikortteja. Oraakkelikortit ovat helppokäyttöisiä ja antavat lempeää opastusta hetkeen kuin hetkeen.
Upeat raamit antaa Idänpään Seuratalon juhlasalin prameat puitteet. 

 

Puodin aukiolot:

Ma suljettu

Ti-pe klo 12-18

La klo 11-17

Su klo 12-16

Muina aikoina sovitusti!

 

 

tarot@tarotpuoti.fi

puh. 045 854 4223   Huom! Puhelimeen vastataan pääsääntöisesti aukioloaikoina, muina aikoina käytä sähköpostia!

 Pysäköinnistä ja saapumisesta yleensä!

Idänpääntie puodin edessä on pysäköintikielto aluetta. Pihassa rakennuksen edessä on tilaa muutamalle autolle ja ne on kaikki varattu asiakkaillemme. N.150m ennen puotia on urheilukentän ja uimarannan parkkipaikka, myös sinne voi maksutta pysäköidä.

Paikallisbussilla melkein oven eteen

Hämeenlinnan bussireitit 4 ja 11 kulkevat lähimpää puotia, lähin pysäkki on Katistentiellä. 1, 3, 3S ja 13 kulkevat myös melko läheltä Viipurintietä. Kaikki nämä linjat pysähtyvät/ajavat linja-autoaseman tai rautatieaseman vierestä.

lisää täältä --> 

https://reittiopas.hameenlinna.fi/-/Id%C3%A4np%C3%A4%C3%A4ntie%2012%2C%20H%C3%A4meenlinna%3A%3A61.000362%2C24.504821

https://www.hameenlinna.fi/wp-content/uploads/2021/01/Uusi-linjakartta-2020.pdf

 

 

Tervetuloa moikkaamaan!

Mikaela & Ville