Hoppa till innehåll

Land

Sold Out?!? Loppuunmyyty?! Lue tämä ennen ahdistumista....

Meiltä toisinaan kysytty miksi jätämme loppuunmyytyjä tuotteita näkyville ihmisiä "kiusaamaan"? Meillä Tarotpuodissa tämä ajatellaan toisinpäin --> Meillä on Suomen laajin valikoima pakkoja, tämän mahdollistaa tuotteiden hyvä kierto. Tilaamme uusia pakkoja ja varastontäydennyksiä lähes viikottain, samaan tahtiin niitä myös saapuu hyllyihin. Tästä johtuen suosituimmatkin pakat voivat olla lyhyitä aikoja "loppuunmyytyjä". Kehitämme sivustoamme jatkuvasti ja seuraavana haasteenamme on koittaa löytää jokin kiva tapa viestiä tästä tuotteen kohdalla tarkemmin, jos varastontäydennys päivä on jo tiedossa niin ehkäpä senkin lisääminen tuotesivulle.

Sivuilta löytyy toiminto jolla voit pyytää itsellesi muistutuksen varastostaloppuneesta tuotteesta. Kun tuotetta taas on tarjolla saat siitä sähköpostiisi muistutuksen.

ISO, OOP, FOMO tarotharrastus on täynnä veikeitä lyhennyksiä. Nämä liittynevät eniten tähän varastokysymykseen.

ISO tarkoittaa keräilijälle hakusessa olevaa. Meillä on jatkuvasti etsinnässä asiakkaiden toivomia ihania kortteja ympäri maailman. ISO pakkahan voi olla harvinainen ja painoksena loppuunmyyty tai meille ihan helpostikkin saatavilla oleva pakka, jota ei esimerkiksi Suomessa kukaan muu myy? Näitä on meillä voinut olla myynnissä ja sen vuoksi pidämme hyvänä ideana että näitä meidän varastosta tällä hetkellä lopussa olevia tuotteita kuitenkin voi vielä tilata. Suurinta osaa voi olla ihan helppo tilata lisää!

Maailmassa on tuhansia ja tuhansia tarotpakkoja (ja oraakkeli ja enkelikortti) Näitä kaikkia ei ikuna saada valikoimiimme, mutta tämä kuitenkin on meille kiehtova haaste. Haluaisimme tarjota mahdollisimman laajasti uutuuksia ja kiehtovia vanhoja klassikoita. Siksi jokin tuote voi jäädä loppuunmyytynä roikkumaan vähän pidemmäksikin aikaa ilman varastontäydennystä. Tämän vuoksi kannustamme käyttämään tuota muistutusnappia, jos jotain oikeasti haluatte, tai meiliä tai muuta viestiä meille. Näin osaamme tilata sellaisia pakkoja mitä haluatte.

FOMO tarkoittaa Fear of missing out elikkäs pelko että jää ilman haluamaansa pakkaa.... Tämä uhka on aina olemassa kun puhutaan painotuotteista joista osa on hyvinkin pieniä painokseltaan. Vaikka tänään toimittajallani olisi sata pakkaa varastossa, voi oll että se on kuukauden päästä koko maailmasta loppu. Tämän vuoksi älä tuudittaudu siihen että kaikkea saadaan lisää ;)

Jos sitä on nyt hyllyssämme, se ihan oikeasti voi loppua kokonaan....

Terveisin,

Ville
Hankintaosasto ja kauppias