Hoppa till innehåll

Land

Tjänster

Tarot-tolkning

Du har möjlighet att antingen komma till tolkningen på plats eller beställa en videotolkning. Båda tar ungefär 45min-1h. Mikaela gör tolkningarna för oss.

1. Minitolkning inkluderar en 15-20 minuters tolkningsvideo om ett ämne som du väljer. Detta är en bra tolkning när du behöver bekräftelse på ett beslut som bekymrar dig eller när du behöver ett snabbt svar på en fråga som är viktig för dig. 45€

2. Tolkningsvideo för en fråga ca 45min-1h. Här fördjupar vi oss i den fråga som bekymrar dig med ett coachande förhållningssätt. Du får en länk till videon ca 3-4 veckor efter beställning och kan titta på tolkningen så ofta du vill. 65€

3. Tolkningsvideo för vagga-frågan ca 1h-1h15min. Här tar vi ett djupgående och coachande grepp om det ämne som bekymrar dig. Du får en länk till videon ca 3-4 veckor efter beställning och kan titta på tolkningen så ofta du vill. 85€

4. Tolkning på plats i Tavastehus. Priset inkluderar ca 1h live-tolkning i Tarotbutiken. 65.€

Här kan du välja produkt

Aura bildbehandling

Vi har toppmodern 3D-teknik för aurabildtagning.

Vid avbildning analyserar enheten tillståndet för ditt energifält och balansen i dina chakran genom att mäta det elektriska fältet och temperaturen i din hud med en biosensor på din hand. Programmet analyserar dessa data och skapar en bild.

Under bildtagningsprocessen kan du se färgerna i din aura på skärmen och vilka chakran som behöver din uppmärksamhet. En tolkning av din aura och dina chakran ingår och du får instruktioner och tips om hur du självständigt kan ta hand om ditt energifält och dina chakran.

Enheten avslöjar inte sjukdomar och vi ger inte hälsoråd om sjukdomar.

Tarotbutiken har en 3D-version av den senaste tekniken för auraavbildning, vilket ger ett mer exakt resultat än äldre system.

OBS! När du köper en auraskanning, vänligen boka din tid genom att maila tarot@tarotpuoti.fi. Auraavbildningen görs i Tarotpuodis behandlingsrum på Idänpääntie 12 Tavastehus.

Här kan du välja produkt

Ljudmålning och aurabildtagning

Om du vill kan 3D-avbildning av auran och chakran före och efter behandlingen läggas till kostnadsfritt, vilket ger en intressant ny vinkel på möjligheterna med ljudhive-terapi!

En avslappnande, stressavlastande ljudskålsbehandling varar ca 45 minuter under vilken både fram- och baksidan behandlas. Under behandlingen ligger klienten på behandlingsbordet och klangskålarna sänks ner på kroppen. Skålarnas vibrationer får kropp och sinne att slappna av och försätter dig i ett underbart meditativt tillstånd. Klangskålsbehandlingen balanserar även dina energicentra (chakran) och renar din aura. Under behandlingen spelas klangskålarna på kroppen och i behandlingsrummet.

Klangskålsterapi är inte lämplig för gravida kvinnor eller om du har ett diagnostiserat hjärtfel. I så fall är en klangskålsrehabilitering mer lämplig. Klangskålarna spelas endast i behandlingsrummet och inte på kroppen.

OBS! När du köper en sonic bumblebee-behandling, vänligen boka en tid genom att maila tarot@tarotpuoti.fi. Boka gärna en behandling på ca 1h-1h15min. Själva behandlingen tar ca 45min, men det är bra att reservera lite tid för början och slutet. Ljudmaskinbehandlingarna görs i Tarotpuodis behandlingsrum på idänpääntie 12 Tavastehus.

Klicka här för att välja produkt